У середині осені минулого року безвісти зник екс-міністр охорони здоров'я Чечні, колишній віце-прем'єр Ельхан Сулейманов.

Відомо, що чоловік особисто робив ін'єкції Рвмзану Кадирову і коли ватажок Чечні відчув різке погіршення стану свого здоров'я, то цілком міг запідозрити зраду і спробу його отруїти.

Відразу кілька співрозмовників ВЧК-ОГПУ, знайомих із ситуацією, заявили, що "сімейного" лікаря могли страчувати за наказом Кадирова. Ходять навіть чутки, що це було з особливою жорстокістю - закопали в землю живим.

Близький друг Сулейманова розповів "ВЧК-ОГПУ" , що відбувся напередодні зникнення знаменитого лікаря.

"Ельхан Сулейманов дуже професійна людина з високими особистими стандартами. Він м'який, комунікабельний, неконфліктний. Класичний інтелектуал. Він прийшов до Кадирова вже реалізованою людиною. Він побудував клініку Патеро. З посади віце-прем'єра Чечні він повинен був перейти на посаду заступника "Буквально за кілька днів до несподіваного звільнення до пізньої ночі він обговорював з лікарями з Москви аналізи та причини дивної хвороби Кадирова. Дзвонив знайомому до Німеччини з цього приводу. Потім просто зникло", - сказало джерело.

Друзям Сулейманова весь цей час кажуть, що він поїхав із сім'єю до Баку, займається наукою, не хоче жодної публічності і не спілкуватиметься.

До речі, на сторінці Сулейманова в Instagram, яку раніше він оновлював майже щодня, остання посада датується жовтнем 2022 року.

Крім того, Сулейманов часто раніше з'являвся у навчальних та медустановах Москви, але там його теж не бачили майже рік.

Найпримітніше, що на сторінці Сулейманова в Instagram як його сторінку в Інтернеті вказано onkochr.ru - це сторінка Республіканського онкодиспансеру-головного та улюбленого дітища Сулейманова. Якщо ж зараз перейти за цим посиланням, то там сторінка, яка пропонує кокаїн у Дубаї. Примітно, що, за словами джерела, від передбачуваного отруєння Кадиров періодично проходить лікування саме в Дубаї.

Нагадаємо, якось німецький таблоїд Bild писав, що для лікування захворювання Кадирова на Грозний з Абу-Дабі (ОАЕ) виписали нефролога з 40-річним досвідом роботи.

Читайте також:

Вже не в пошані: у Криму рознесли меморіал Пригожину та його спільнику. Фото

Отруєння Кадирова: винного дуже швидко знайшли і страшенно покарали

А як так вийшло? Загадково зник унікальний броньований Mercedes зрадника Медведчука