Український журналіст Анатолій Остапенко, який працює над проєктом "Телебачення Торонто", зміг встановити контакт з Людмилою Барилко, лідером руху "Загони Путіна", і записав розмову з нею, яку пізніше було опубліковано в інтернеті. Цю одіозну жінку знають усі, за її сценічними виступами на підтримку Путіна та за яскраво-руду шевелюру.

Докладніше про те, як головну бабу Путіна розіграли телефоном, інформує Главред.

Барилко виявилася дуже балакучою та наївною. Остапенко, представляючись представником загону, який підтримує російського президента Володимира Путіна, запросив Людмилу Іванівну приєднатися до них на фронт військового конфлікту з Україною. Журналіст згадав, що російські окупанти називають її та її літніх соратників "мілфами", без пояснення значення цього слова. Проте старенька відмовилася вирушати на фронт, виправдовуючи це вирішенням турботи про свого хворого чоловіка.

Наприкінці розмови Остапенко зізнався, що знаходиться у Києві, а номер телефону Барилко він отримав нібито від відділу соціального забезпечення.

Проте, Людмила Барилко ухвалила несподіване рішення та анонсувала ще один дзвінок із журналістом. Дивним чином вона відповіла на фразу "Слава Україні!" аналогічною фразою.

Такий епізод викликав подив у Остапенка та став об'єктом подальших обговорень у мережі. Багато хто почав гадати, чому Барилко, яка є лідером руху на підтримку Путіна, відповіла фразою, пов'язаною з українським націоналізмом.

Читайте також:

Путін дуже наляканий, точку неповернення пройдено: у ГУР розповіли про те, що відбувається в Кремлі

У Лаврова нарешті визнали, що Крим належить Україні. Фото

У Путіна зробили несподівану заяву про похорон Пригожина