П'ять рослин, які сприяють гарному сну

Алое

Алое відмінно очищає і покращує якість повітря в приміщенні, що, безсумнівно, сприяє більш міцному сну. Крім цього, алое ще добре тим, що його легко доглядати (точніше, його практично не потрібно доглядати!). Воно процвітає, коли його залишають у спокої, і вимагає мінімального поливу: навесні достатньо зволожити ґрунт раз на два тижні, а взимку взагалі варто обмежити полив до 1 разу на місяць або навіть рідше – все залежить від стану землі. До речі, поливати алое можна лише теплою водою. Гербери

Ці яскраві, життєрадісні квіти одним своїм виглядом здатні підняти настрій будь-якій людині! Їх палітра кольору багатогранна, так що можна вибрати квітку, що підходить абсолютно до будь-якого інтер'єру спальні.

Крім того, гербери поглинають вуглекислий газ та виділяють кисень, полегшуючи дихання під час сну. Вони відмінно підходять для людей, які страждають на апное, і навіть нешкідливі для більшості людей з алергією на квіти!

Хамедорея

Її ще називають бамбуковою пальмою. Ця кімнатна рослина здатна нейтралізувати неприємні запахи в приміщенні та наситити його киснем. А ще воно чудово виглядає у спальні, перетворюючи її на невеликі джунглі (і на щастя, безпечні, на відміну від справжніх джунглів...)

До речі, дуже важливо не розташовувати в спальні рослини, про які ви можете травмуватися - наприклад, кактуси. Чи не підійдуть для неї і рослини з дуже сильним запахом - гіацинти, лілії і т.д. Від них ви, швидше за все, отримаєте не порцію здорового сну, а суцільний біль голови.

Читайте також:

Енергетика у вашому будинку буде завжди поганою: названо 8 звичок, що притягають біди

Приносить удачу, береже від бід: чому треба тримати квіти лаванди у будинку

Терміново це викидайте: названі предмети, які притягують лихо до вашої оселі