У Росії 3 дні тому раптово зазнав аварії літак Embraer-135 з бортовим номером RA-02795, що належить ПВК "Вагнера", в якому знаходився сам ватажок найманців Євген Пригожин. Багато хто називає цю НП не випадковістю, а помстою Путіна за бунт. Експерти вже готові робити прогнози, що буде далі.

Так, наприклад, російський опозиційний політик та журналіст Ігор Яковенко вважає, що ліквідувавши Євгена Пригожина, президент Росії Володимир Путін фактично розпочав ще одну війну – усередині країни і тепер силовики з клану Пригожина можуть організувати новий "похід на Москву", внаслідок чого режим Путіна може впасти.

За його словами, зараз Путін намагається відновити контроль над країною, який втратив із початком повномасштабної війни проти України.

"Але проблема в тому, що Путін намагається одночасно вести війну на два фронти. З одного боку, вести війну проти України, яку підтримує весь цивілізований світ, а з іншого боку, вести вже відкриту, репресивну війну проти опонентів усередині країни", – зауважив. опозиціонер.

У цьому контексті він розповів, що Пригожин не був "сам собою". Він входив до складу "мафіозного клану", членами якого були "втрачені" генерали у відставці – ті, хто випав із поля зору ЗМІ.

"Це невідомо де відставні генерали, в тому числі заступник міністра оборони Євкуров, заступник начальника генштабу Алексєєв, який невідомо де знаходиться. Таких генералів-втрат десь півтора десятка", - уточнив Яковенко.

Наскільки Путіну вдасться успішно вести цю війну на два фронти, покаже подальший розвиток подій. , ці хлопці, які хочуть більш кривавих методів ведення війни, озброєні", – наголосив він.

Журналіст також не виключив, що "вони можуть повторити спробу Пригожина - влаштувати якийсь збройний заколот".

"Я думаю, що значною мірою тут все залежатиме від того, наскільки ситуація на фронті зможе вплинути на настрої у збройних силах Росії, силовиках", - підсумував він.

Читайте також:

Ліквідація Путіна: у розвідці розповіли, хто зможе це зробити

Лавров став об'єктом жартів після того, як його зустріли африканські племена та почали танцювати

Був потужний удар: з'явилися фото з російського аеродрому, де було знищено бомбардувальник ТУ-22м3