Начальник Головного розвідувального управління Міноборони в Україні Кирило Буданов заявив в інтерв'ю Радіо Свобода, що Сили оборони України мають можливість у разі потреби атакувати будь-яку частину тимчасово окупованого Криму. Він підкреслив, що завдати удару по противнику в Криму їм під силу і вони можуть досягти будь-якої точки півострова.

Про це пише «obozrevatel»

Буданов припустив, що є різні способи звільнення Криму від російської окупації, але визнав, що без воєнних дій це неможливо. Він також зазначив, що підтримка місцевого населення Криму, яке співчуває справі України, може відіграти важливу роль у допомозі Силам оборони України.

"Ми маємо здатність вразити будь-яку частину тимчасово окупованої АРК станом на даний момент. Абсолютно в будь-якій точці ми можемо досягти супротивника", - заявив Буданов.

Він зазначив, що тим, хто співпрацював із російськими окупантами, краще залишити півострів, а тим, хто підтримує Україну, слід підготуватися до надання допомоги українським силам, особливо спецслужбам, коли вони беруть участь у військових операціях. Він наголосив на важливості створення сприятливих умов для того, щоб українські сили могли діяти швидко та з мінімальним кровопролиттям.

Читайте також:

Знайомі вимагатимуть від вас розкриття секрету: готуємо найсмачнішу кукурудзу у фользі

Будьте готові: Vodafone змінить вартість трьох найпопулярніших тарифів. Скільки заплатимо з 1 вересня

Волонтери почали постачати ЗСУ антиланцетними сітками: чи буде підтримка Міноборони для захисту наших хлопців