З 1 вересня Vodafone збирається внести низку змін і доповнень до своїх популярних тарифних планів, що стосуються тарифів «Старт», «Про» та «Безлім». Поряд із покращенням послуг зміниться і вартість передплати цих планів. Проте ті, хто до кінця року встигне підписатися на один із бізнес-тарифів, отримають знижку 50% на абонентську плату протягом усього року з моменту підключення.

Про це пише «today»

Ось короткий огляд змін тарифів Vodafone:

"Бізнес Старт": вартість передплати становитиме 155 грн/міс (77,50 грн зі знижкою). Абоненти отримають збільшені 10 ГБ доступу до Інтернету (було 5 ГБ), а також 120 хвилин на дзвінки всередині України (раніше 100 хвилин) та 120 повідомлень на номери всіх операторів мобільного зв'язку (збільшення на 20 повідомлень).

"Бізнес Про": за щомісячну плату 200 гривень (100 гривень з урахуванням знижки) клієнти отримають 22 ГБ трафіку замість колишніх 20 ГБ. Додатково у тарифі передбачено 180 хвилин на дзвінки (було 150 хвилин) та 180 SMS по Україні (було 150 SMS більше).

"Бізнес Безліміт" - за ціною 270 грн/міс (135 грн зі знижкою). Цей план надає безлімітний доступ до Інтернету, а також 300 хвилин дзвінків (раніше 250 хвилин) та 300 SMS по Україні (збільшено з 250 SMS).

Як тільки виділені хвилини та гігабайти будуть витрачені, абонентам доведеться доплачувати за кожну послугу. Додаткові опції включають щоденні пакети по 20 пакетів на день, кожен із яких пропонує 200 МБ трафіку за 7 гривень. Дзвінки понад відведені хвилин коштуватимуть 1,20 гривні за хвилину, а SMS — 0,60 гривні за повідомлення.

Існуючі абоненти Vodafone можуть легко змінити тарифний план у будь-який час за допомогою мобільного додатка My Vodafone, офіційного сайту оператора або відвідавши один із фізичних магазинів Vodafone.

Читайте також:

Хлопець прикинувся килимом: мешканка Польщі дуже незвичним чином намагалася вивезти коханого з України

Вам не вистачить навіть 15 банок: рецепт маринованих хрустких огірків з помідорами чері

Вже найближчими днями побачимо щось: Буданов розповів про сюрпризи для Криму