Андрій Юсов, представник Головного управління розвідки Міноборони України (ГУР), розповів про можливі проблеми при зміні президента Росії Володимира Путіна у Кремлі. Він зазначив, що хоча теоретично західні спецслужби можуть усунути Путіна, це буде непростим завданням через розгалужену мережу російських спецслужб та силових структур. Відомо, що російський апарат безпеки ефективний і режим вкладає значні кошти у власний захист.

Про це пише «ТСН»

Юсов також прокоментував питання, скільки ще Путін може залишатися при владі. Він заявив, що хоча він не може передбачити точні терміни, з політичної точки зору час перебування Путіна при владі обмежений. Що стосується його фізичного існування, Юсов згадав, що є повідомлення про серйозні захворювання та використання двійників. Однак він зазначив, що стратегічно нинішній режим і те, як зараз існує Росія, не є стійкими. Він висловив бажання, щоб первісний Путін, якщо він живий, постав перед міжнародним трибуналом за свої дії.

Відповідаючи на запитання про потенційних наступників Путіна, Юсов наголосив на труднощі прогнозування такого розвитку подій в умовах диктатури. Він наголосив, що визначення наступника заздалегідь було б ризикованим для тих, хто приймає рішення з огляду на характер режиму. Він визнав, що внутрішні процеси продовжуються, але вони не проводяться демократичним чи прозорим чином. Він припустив, що можуть мати місце внутрішні «кастинги» наступників, але відкрито такі процеси не видно через відсутність демократичних процесів у Росії.

Читайте також:

Братимете по кілька штук в одну руку: рецепт шикарних млинців з кабачків з вівсянкою

Повний блекаут у Криму: люди сидять без світла, почалася справжня паніка

Це переверне весь світ: японські вчені чекають на найважливіше повідомлення від інопланетян