У секретних службах Росії зараз відбуваються несподівані події. Виникають заклики до відставки міністра оборони Сергія Шойгу та голови Генерального штабу Валерія Герасимова, а також вимоги оголосити мобілізацію.

Докладніше про те, що спецслужби Росії вже висунули Путіну ультиматум, інформує Bloomberg.

Повідомляється, що багато представників російської еліти здивовані слабкою реакцією диктатора президента Російської Федерації Володимира Путіна на повстання та його нездатністю покарати Євгена Пригожина, ватажка найманців ПВК "Вагнер".

У спецслужбах РФ почали виникати тривоги щодо потенціалу Путіна у протистоянні майбутнім викликам. У цей же час Кремлем пішли чутки, що багато хто вимагає більш агресивної війни. Пропонується оголосити військовий стан та провести повномасштабну мобілізацію.

Інформація свідчить, що спроба бунту Пригожина знайшла певну підтримку у ключових органах державної безпеки РФ.

Поки немає жодних підтверджень щодо відставки Шойгу та Герасимова, при цьому політичне керівництво РФ продовжує жорстко розумітися на тих, хто відкрито критикує їхні дії щодо ведення війни в Україні.

Читайте також:

Новий удар дронами по Росії: цього разу прилетіло до відомого вокзалу, є поранені

Росіяни вдарили по виставці у Чернігові, зруйновано драмтеатр, серед жертв – дитина. Десятки поранених

У Росії вже офіційно оголосили: грошей немає, росіяни масово почали заощаджувати на їжі

Нічого святого: українка витягла із родини військовополоненого 50 тисяч, пообіцявши повернути його додому, але її зловили