Трагічний інцидент стався на борту літака Boeing 787, що прямував з міжнародного аеропорту Майамі в Сантьяго, Чилі. Під час польоту стався неприємний інцидент: пілот літака трагічно загинув, коли літак робив аварійну посадку.

Про це пише «24tv»

Згаданий пілот був ідентифікований як Іван Андаур, 56 років. Його здоров'я погіршилося приблизно за три години після вильоту рейсу. У цей момент він почав відчувати дискомфорт та занепокоєння.

Згодом, шукаючи втіхи у вбиральні, пілот несподівано знепритомнів. Екіпаж літака відреагував швидко, намагаючись надати невідкладну допомогу. На жаль, ці зусилля виявилися безуспішними. Отже, другому пілоту довелося здійснити аварійну посадку у міжнародному аеропорту Токумен у Панамі. На місце одразу виїхали медичні працівники, але, на жаль, пілот уже помер.

Медсестра на ім'я Айседора розповіла про ситуацію, заявивши, що і вона, і її колега разом із двома лікарями на борту відчайдушно намагалися реанімувати пілота, коли літак робив посадку. За її словами, у пілота були симптоми, характерні для зупинки серця.

На жаль, ресурси, доступні для всебічної реанімації, були недостатніми та відсутніми. Айседора наголосила на необхідності для LATAM уточнити свій протокол щодо таких невідкладних медичних станів, коли на кону стоять цінні життя, що потребує належного розподілу ресурсів.

Невідома пасажирка поділилася своїм акаунтом, розповівши, що приблизно через 40 хвилин польоту один із пілотів поцікавився, чи є у когось із пасажирів медична освіта. Крім того, стюардеса звернулася за допомогою до людей, у яких могли бути предмети, які зазвичай необхідні людям з інсулінозалежністю.

Читайте також:

Вона напхана хімікатами: як визначити небезпечну молоду картоплю. Прості секрети

Це другий день народження: відомий український співак показав, що лишилося від машини після ДТП

Росіяни зганьбилися з новітнім супутником: довго рекламували, запустили на Місяць, а він розбився