Під час перельоту з Дубровника до Дубліна стався кумедний випадок, коли пасажири помітили двометрову статую Діви Марії, що стоїть біля вікна. З'ясувалося, що статую проніс на борт супутник-паломник.

Про це пише «ТСН»

Інцидент стався на рейсі Ryanair, коли молодик, повертаючись із відпустки, під час подорожі пережив дві зустрічі з Дівою Марією. Рейс затримали майже на три години, і поспіхом, щоб швидко доставити пасажирів на борт, співробітники Ryanair дозволили пасажиру пронести на борт двометрову статую Діви Марії.

Як розповідає пасажир-очевидець, він помітив у черзі на посадку попутника, який несе статую. Чоловік середніх років спокійно пройшов у літак із великою статуєю, і, що дивно, ніхто не заперечував. Він сів на середнє сидіння і поставив статую на заповітне місце біля вікна.

Діва Марія на борту літака (Фото: dailystar.co.uk)
Діва Марія на борту літака (Фото: dailystar.co.uk)

Однак під час польоту стало очевидним, що не у всіх пасажирів було достатньо місць. Отже, статуя Діви Марії в кінцевому підсумку була поміщена в багажне відділення, на превелике задоволення всього літака.

Гумористична ситуація підняла настрій пасажирам, а пасажир-очевидець поділився, що весь літак розважався тим, що відбувається.

Ближче до кінця польоту було помічено, що релігійний пасажир передав бортпровідникам ще дві статуї святого, що додало ще більше унікальності подорожі.

Читайте також:

До кінця серпня розпочнеться казкове везіння: яким трьом знакам Зодіаку доля підготувала сюрпризи

Взимку ви відкриватимете банку за банкою: рецепт квашеної капусти по-чеськи

Церковне свято 21 серпня: у жодному разі не мийте підлогу у квартирі. Що ще заборонено