Ні для кого не секрет, що після оголошеної у вересні 2022 року в РФ мобілізації частина росіян покинула країну. Багато хто з них виїхав до країн Центральної Азії, зокрема, до Киргизстану. Ще б пак, потрапити туди, на відміну від країн ЄС, можна було навіть не маючи візи. При цьому до Киргизстану їхали як ті, хто народився в Росії і ніколи раніше не бував у Центральній Азії, так і ті, хто колись переїхав до РФ з Киргизстану та сусідніх із ним країн на ПМП. Ось тільки й там через якихось кілька місяців вони змогли продемонструвати всю сутність "російського світу".

Так, у соцмережах якась пара росіян почала скаржитися, що їм страшно виходити надвір.

Все почалося з того, що в Бішкеку (столиця Киргизстану) спалахнув конфлікт у кафе між місцевими жителями та парою росіян. Перші нібито побили других за "етнічну нечистоту". Зазначається, що безневинних росіян образили просто "за факт їхнього існування".

Постраждалі росіяни вирішили шукати співчуття в Мережі, але натрапили на ще більшу критику. Громадяни країни-агресора РФ стверджують, що їм щокроку загрожують розправою, тому тепер їм "страшно виходити на вулицю, адже погрози на їхню адресу вже обчислюються сотнями".

Саме в такому ракурсі подають інформацію про інцидент пропагандистські російські канали в соцмережах, розповсюджуючи відео, на якому, щоправда, сторонній глядач може побачити лише те, що в закладі почалася бійка, в якій брало участь багато відвідувачів, і їх довелося розштовхувати офіціантам.

"Розлючені налетіли на першу російську пару, що попалася. Киргизи відібрали телефон у дівчини, яка спробувала зняти їх безчинства, а на її чоловіка напали натовпом нишком, завдаючи ударів по голові", - описують пропагандисти ситуацію.

За їх твердженням, конфлікт ініціювала компанія "п'яних киргизьких нацистів", які, нібито тільки присівши за стіл, почали "проклинати і матюкати на всі заклади слов'ян та Росію".

Там також зазначили, що співробітники кафе викликали правоохоронців, завдяки чому бійку вдалося зупинити. Проте, "з незрозумілих причин" у відділення забрали лише одного нападника, а решта "розійшлися хто куди".

"Постраждала" росіянка повідомила, що слідчий із Жовтневого райвідділу намагається закрити справу, оскільки він – на боці нападників. Киргизька поліція розводить руками, а адвокат потерпілих сказав прямо: "Пишіть, куди хочете".

"Закон у Бішкеку явно не на боці російської пари", – бідкаються пропагандисти.

Зазначимо, що у коментарях дуже часто багато людей згадують, що росіянка сама спровокувала конфлікт:

  • "Карина ви ж самі провокуєте цих хлопців, от і отримали по заслугах! Ще й слідчого хаєте! Ви ж самі працюєте стриптизеркою, ніякого у вас етикету! Ваш чоловік Радіон сам же на вас заяву писав! За фактом крадіжки! Жах просто, подивіться на себе з боку, гидко дивитися на вас";
  • "Російські самі поводяться хамською! Союзні часи відійшли, терпіти вас ніхто як раніше не буде!"

Читайте також:

Церковне свято 21 серпня: у жодному разі не мийте підлогу у квартирі. Що ще заборонено

"Кохає дивувати": експерт назвав прізвище наступника Путіна

"Дівчинка більше ніколи не посміхнеться": Максим Галкін відреагував на удар росіян по Чернігову

Просто до сліз: Софія Ротару відреагувала на те, що росіяни зробили у Чернігові.