Осінь 2023 року принесе позитивну енергію, яка посилює ті чи інші таланти або вади людей. Кому цей період підійде для творчості та відпочинку, а кому – для просування по роботі, відповіла астролог. Про це пише Апостроф .

Діва

Вересень-листопад — найкращі місяці для вирішення ділових питань для Дів. Саме осінь для Дів буде найбільш продуктивною, тому на цей час варто запланувати стажування та ділові відрядження.

Більше того, саме у вересні 2023 року Діви можуть обійняти нову посаду, змінити роботу чи отримати підвищення. Це відкриє двері для можливих нових обов'язків чи позицій у компанії. Крім того, представники знаку Зодіаку захочуть покращити свій зовнішній вигляд – це чудова можливість купити якісні та дорогі речі та за допомогою цього теж підняти кар'єру на новий рівень.

Стрілець

15 вересня Молодий місяць виступає в ролі каталізатора для сфери вашої кар'єри та статусу, вказуючи на можливість появи нового начальника або навіть вашого підвищення як керівника з новою посадою. Якщо ви тривали без роботи, вересень може стати часом, коли ваші співбесіди почнуть приносити плоди: вам можуть запропонувати якісну роботу з комфортним офісом і приємним графіком. Також можливе покращення відносин із керівництвом.

Овен

З початку осені і до листопада у вас досить великі шанси на просування по службі - ви зможете практично стрибнути вище голови. Є можливість влаштуватися працювати у велику компанію чи зовсім змінити рід діяльності. Вже 29 вересня відбудеться Повний місяць в Овні, що може призвести до змін у статусі та званні. Щоправда, після листопада можуть почастішати відрядження. Не соромтеся висувати вимоги: нова зарплата, комфортний кабінет та підлеглі – це доречно просити у даному періоді.

Рак

Для Раків майбутня осінь виявиться неймовірно вдалою щодо кар'єрного зростання. Крім того, ви і самі будете рішуче налаштовані на підкорення нових висот. Рекомендується розглянути можливість інвестування в техніку для роботи, яка може покращити ваші прибутки.

Завдяки вдалим переговорам у вересні багато представників знаку зможуть отримати якісне навчання та покращити професійні навички.

Лев

Радикальні зміни у вашій кар'єрі слід очікувати передусім через нову динаміку у питаннях заробітної плати. Імовірно, вже з 15 вересня ви відчуєте на собі зміни, пов'язані з підвищенням активності вашої діяльності. Можливо, вам доведеться навчати інших або завдяки новим знанням збільшити цінність своїх послуг. Також, не виключено, що у вашому житті з'явиться керівник, який сприятиме вашому професійному зростанню.

Читайте також:

Росіяни вдарили по виставці у Чернігові, зруйновано драмтеатр, серед жертв – дитина. Десятки поранених

Потужний удар дронами по російському летовищу: літаки розгорнуло, Шойгу в паніці

Не стало легенди кіно: він знімався у фільмах "Друг", "Гардемарини, вперед" та "Найчарівніша і найпривабливіша"

Щось уже відчуває? Волочкова розповіла, в якій труні його ховатимуть. Дуже несподівано