Про загадкові відносини президента Білорусі Олександра Лукашенка та президента Росії Володимира Путіна можна складати легенди, але поки що виходять лише анекдоти.

У черговому інтерв'ю, самопроголошений президент Білорусі, Олександр Лукашенко знову здивував своїми словами, стверджуючи, що російський лідер Володимир Путін нібито не попередив його про повномасштабне вторгнення. Ці заяви були зроблені Лукашенком у розмові з журналісткою, яка працювала на українському телеканалі, пов'язаному з Віктором Медведчуком, близьким другом Путіна. Необхідно відзначити, що відеозапис цього інтерв'ю швидко поширився у мережі.

У своєму виступі Лукашенко стверджує, що перед початком вторгнення Путін нібито попросив його "прикрити його".

"Слухай, Саша, ти знаєш, така ситуація, якщо, не дай боже, що трапиться, ну, ми союзники... Я кажу: "Слухай, що може статися?" - "Ну всяке може бути. Ти прикрий мене, будь ласка", — благав Путін про допомогу.

Лукашенко також явно заявив про свою підтримку Росії та дії Володимира Путіна. Водночас Лукашенко цинічно загрожує українцям, стверджуючи, що Росія їх "перемеле".

"Я спеціально намалював карту для вас. Росія перемеле вас. України, як держави, нашої держави, більше не буде", - заявив Лукашенко.

Лукашенко також впевнено стверджує, що Путін зможе утриматися при владі та стане наступним президентом Російської Федерації.

Читайте також:

Це вже точно знак: Лукашенко приїхав до комбайнерів у полі, де йому поставили чашку для покійників

Один удар одразу по Путіну та по Лукашенку: тепер Росію та Білорусь ніхто не побачить на Олімпіаді-2024

Щось починається: приватний літак Лукашенка терміново залишив Білорусь