У Російській Федерації щодня відбуваються незвичайні, подекуди навіть містичні вибухи, які стоять на слуху у всій РФ. Зрозуміло, здебільшого незрозумілі події відбуваються навколо Москви, а саме – біля столичних військових об'єктів чи виробництв, які клепають усе, що можна російським Ванькам на війну з українцями.

І якщо частина росіян ставиться до подій зі страхом, переживаючи за себе і за своє життя, то частина росіян відверто захоплюється тим, що відбувається, передчуваючи події немовби якийсь глобальний інтертеймент.

Однією з тих, хто захоплюється атаками дронів на Москву, є 25-річна Марія Іванова, яка з диким захопленням в очах розповідала те, як від вибухової хвилі майорів її одяг, і як усипало пилом робоче місце в її офісі. Москвичка з деякою насолодою розповідала про те, що дрони періодично залітають до російської столиці, і, очевидно, дівчина була задоволена, опинившись фактично в епіцентрі подій, і навіть потрапила до прицілів відеокамер.

Варто сказати, що всі українці підтримують таку наснагу молодої особи. Нехай більше дронів літає Росією і приносить росіянам радість від вибухів.

Читайте також:

Якщо переселенець перебуває за кордоном: потрібно знати про новий порядок виплат ВПО

Увімкнув хитрість: як син відомої депутатки під шумок виїхав з України і не повернувся назад

Росіяни на це не очікували: в Україні розробили безпілотник-невидимку. Що про нього відомо