Вночі, 4 серпня, українські надводні дрони зробили українцям "подарунок" - був уражений один із російських військових кораблів. Після нічного нальоту дронів на місто Новоросійськ, один із російських десантних кораблів зіткнувся з "проблемами" - відсік судна був затоплений, внаслідок чого корабель перекинувся на бік і поступово почав тонути.

Наразі корабель буксирується до берега, про це повідомив відомий російський пропагандист Владислав Поздняков через свій Telegram-канал.

"Підбито великий десантний корабель. Затопило один із його відсіків, через що він дав крен. Соратник, який працює в порту, це підтверджує. Такі ж брехливі звіти несуть і на стіл нашому президентові... Але є і хороша новина, корабель підлягає відновленню", - написав Поздняков.

Тим часом у зв'язку з подією тимчасова заборона на рух суден була введена в порту Новоросійська. Компанія КТК, яка контролює порт, заявила, що вживаються всі необхідні заходи для нормалізації ситуації, і термінал продовжує функціонувати та здійснювати навантаження нафти на танкери, що причалили. Більше того, в порту Сочі оголосили, що посилюють берегову охорону через інцидент у Новоросійську.

Читайте також:

Вони проковтнуть? Путін витратив пенсії мільйона росіян, щоб завдати ударів по Одесі

Удар по Путіну та його престижу: Маломуж розповів про наслідки нового удару по Москві

Путін почне заїкатися: у бік Росії полетіли північнокорейські ракети. Що сталося