Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко вирішив особисто перевірити, чи з'явилися перші пагони пшениці на полі та подивитися на їхній стан.

Офіційне видання "Белта" опублікувало фотографії цього моменту, де можна побачити Лукашенка на полі, оточеному комбайнерами, які доправили йому гарячий обід.

Білоруський президент вирішив поділитися обідом із робітниками. Меню включало гороховий суп із картоплею, картопляне пюре, котлету, свіжий огірок, чай із цукром, хліб та булку. Гороховий суп викликав у нього особливе враження - він був приємно вражений його смаком.

"Ну нічого", - із позитивною оцінкою сказав Лукашенко про суп.

Окрім перевірки пшеничного поля, цей акт також має на меті демонстрування близькості "президента" з трудовими колективами й, ймовірно, служить просуванню пропагандистської кампанії. Дивним є той факт, що на столі стояли чашки, покриті булочками, наче поминки, хоча на столі було багато вільного місця, куди можна було б укласти хлібобулочні вироби. Таке враження, що комбайнери пожартували з Лукашенка і символічно пом'янули його президентство.

Читайте також:

Вони проковтнуть? Путін витратив пенсії мільйона росіян, щоб завдати ударів по Одесі

Удар по Путіну та його престижу: Маломуж розповів про наслідки нового удару по Москві

Путін почне заїкатися: у бік Росії полетіли північнокорейські ракети. Що сталося