Вже півтора року всіх українців мучить одне питання – коли закінчиться війна та коли Росія припинить своє існування? А останні кілька місяців увесь світ спантеличується питанням, що повернеться до складу України раніше – анексований Крим чи окупований Донбас та Південь України? І багато хто вважає, що Крим повернеться в Україну набагато раніше, і тому є багато передумов.

Варто зазначити, що удари, що почастішали, по Кримському мосту - одна з тих ознак, які натякають на те, що незабаром ЗСУ вийдуть до Чорного моря. Удари з логістики та військових баз у Криму також свідчать про те, що українські військові активно працюють над поверненням Кримського півострова.

Sunday Express інформує, що ЗСУ мають намір повернути Крим до Різдва. Британські війська навчають елітних українських спецпризначенців для операцій на Кримському півострові.

Повідомляється, що операції включатимуть удари з повітря, суші та моря та підтримуватимуться запасом ракет великої дальності, що поставляються з Великобританії, США та Німеччини.

Варто зазначити, що вже цього року в Україні Різдво відзначатимуть по-новому – 25 грудня. Відповідний закон було підписано президентом України Володимиром Зеленським. А це означає, що ще до Нового року Крим повернеться до рідної гавані – в Україну.

Читайте також:

Вони проковтнуть? Путін витратив пенсії мільйона росіян, щоб завдати ударів по Одесі

Удар по Путіну та його престижу: Маломуж розповів про наслідки нового удару по Москві

Путін почне заїкатися: у бік Росії полетіли північнокорейські ракети. Що сталося