В одній з ветеринарних клінік у Києві був зафіксований унікальний рекорд - найбільший домашній щур.

Детальніше про унікальний щур інформує Telegram-канал "Київ24".

Повідомляється, що щура звуть Сквіш і він має вагу у вражаючих 955 грамів і досягає розмірів завдовжки близько 47 сантиметрів.

Сквіш був знайдений на вулиці парою Дмитром і Яною Павленко, коли він був лише маленьким створінням, що нагадує мишку. Дивно, що Сквіш одразу звик до людей і зміг легко адаптуватись у новому будинку.

За словами господаря, щур не завдавав жодних неприємностей, він не гриз дроту і не перекидав вази. Однак вона відчувала ревнощі до комп'ютерної мишки і завжди просила гладити її.

Власник щура, Дмитро, служить у Збройних Силах України, тому часто відсутній вдома. Одного разу, коли він повернувся, він не очікував побачити свого улюбленця таким великим. Сквіш постійно ріс і ставав все більшим. Зважаючи на все, господиня щедро підгодовувала улюбленця.

Як повідомляють відкриті джерела, раніше у світі не було відомо про існування сірого щура, який важив понад 880 грамів, тепер же такий щур є в Україні. І це, зважаючи на все, наш український Сплінтер, який створює армію бойових черепашок, які представляють спецзагін ЗСУ.

Читайте також:

Ось ця ганьба: "Міс Москва-2023" насмішила людей своєю дурістю. Ось що вона видала

Природна аномалія: у Дніпрі випав град розміром із абрикос. Фото

Буде "ламати" шість днів поспіль: українців попередили про небезпечну магнітну бурю