Останнім часом негода вирує у різних частинах України, періодично лякаючи українців, які все ще вчаться відрізняти грозу від артилерійського обстрілу.

Нещодавно на Одещині пройшов сильний град, розміром з куряче яйце. Але негода не зупинилася на південному березі України - вона прийшла і на Дніпропетровщину, принісши з собою грозу, шквальний вітер та величезні градинки, які теж налякали місцевих мешканців. Детальніше про грозу та град, розміром з абрикос, інформує Апостроф.

Повідомляється, що 27 липня ввечері Дніпропетровську накрила справжня стихія. Злива не тільки залила вулиці міст і сіл, а й супроводжувалась градом, чий розмір досягав розмірів сірникової коробки або навіть середньої абрикоси. Після того, як негода вщухла, люди почали активно ділитися в інтернеті фотографіями, демонструючи руйнівні наслідки цієї страшної зливи.

Скриншот с Апострофа

Скриншот с Апострофа

Скриншот с Апострофа

Варто зазначити, що подібна аномалія у вигляді великого граду зовсім не є винятком для України. Щоліта у тому чи іншому регіоні відбуваються подібні природні явища як аномально великого граду, і тому люди звикли до того, що може статися щось таке.

Читайте також:

Один удар одразу по Путіну та по Лукашенку: тепер Росію та Білорусь ніхто не побачить на Олімпіаді-2024

Серпневий перерахунок пенсій: хто отримає підвищені виплати перелік

Українцям нагадали про податок на квартири: скільки доведеться віддати і в які терміни