Вирощувати помідори – справа тонка, і тому до неї слід підходити з розумом. При вирощуванні помідорів на городі важливо уникати поширених помилок, таких як неправильний полив культури.

Докладніше про те, потрібно поливати помідори у липні, щоб вони були солодкими та м'ясистими, читайте у нашому матеріалі.

Огіркам потрібно більше води, аніж помідорам. При поливі помідорів слід звернути увагу до певної кількості води, а чи не просто поверхневе поливання ґрунту. Рекомендується давати кожному кущі помідорів близько двох літрів води, щоб створити певний резервуар для вологи у ґрунті біля помідорів.

Ідеальним варіантом поливу помідорів є використання крапельного поливу, який дозволяє воді відразу потрапляти до коріння помідорів.

При поливі помідорів необхідно уникати намокання листя помідорів, особливо у теплиці. Висока вологість може сприяти виникненню фітофторозу у помідорів, захворювання, з яким боротися досить складно.

Найкраще поливати помідори увечері, а не вранці чи вдень, щоб уникнути опіку листя помідорів. Це допоможе зберегти помідори здоровими та запобігти неприємним наслідкам від сильного сонячного впливу на помідори.

Дотримуючись цих рекомендацій, можна уникнути багатьох помилок при поливі помідорів та забезпечити здорове зростання та розвиток всього врожаю помідорів.

Читайте також:

Досить і на лечо, і на салати: ось чим треба підгодувати перець у липні, щоб збирати його відрами

Весь секрет у крупі: помідори будуть м'ясистими та солодкими. Ділимося секретом

Через цю помилку перець виросте дрібним і гірким: зробіть це, доки є час