Померла бабуся уві сні – дуже важливий знак, на який варто звернути увагу. Ще б пак, зазвичай померлі родичі приходять у сновидіннях з метою попередити про щось або вказати на щось важливе, що ми в житті не беремо до уваги.

Тим, кому здалися покійні бабуся чи дідусь, сонники рекомендують звернути особливу увагу на це сновидіння, оскільки воно стосується виключно рідних людей.

Щоб з'ясувати, до чого вона сниться, слід постаратися ретельно і до найменших деталей згадати діалог із покійницею, а також власні відчуття уві сні.

До речі, якщо померла сниться часто, це говорить про те, що слід згадати її. Зробити це дуже легко – просто пригостить сусідів, колег чи просто знайомих людей цукерками чи будь-якими іншими солодощами, які за життя любила бабуся, попросивши їх згадати родичку.

Ванга, наприклад, теж вважала, що якщо сумна подія сталася не більше 40 днів тому, то сновидіння з бабусею або дідусем лише відображає душевні переживання сновидця і в цьому немає жодного таємного сенсу.

А от якщо смерть сталася багато років тому, і бабуся, що померла, раптом є в снах, то інтерпретувати це можна по-різному.

Так, молодим дівчатам подібне сновидіння обіцяє зміни у житті, можливо пов'язані зі швидким одруженням.

Якщо уві сні ви обіймалися з бабусею, розмовляли з нею, бачили її живою-здоровою, варто згадати про свої обіцянки. Можливо дали якусь обіцянку бабусі за життя, але давно про неї забули — настав час виконати її.

Коли сниться відразу дві покійні бабусі, отже, вони оберігають вас від неприємностей. Подякуйте їм за це — відвідайте храм, поставте свічку за упокій або просто прочитайте молитву.

Уві сні покійниця кликала до себе? Погана ознака, особливо в тому випадку, якщо ви дали свою згоду. Це провісник тяжкого захворювання, цілком можливо навіть швидкої смерті.

Якщо обіймаєте померлу, то насправді вашому здоров'ю нічого не загрожує.

Якщо вона обіймає вас - знак досконалої дурості, яку ще можна виправити.

Читайте також:

Енергетика у вашому будинку буде завжди поганою: названо 8 звичок, що притягають біди

Приносить удачу, береже від бід: чому треба тримати квіти лаванди у будинку

Терміново це викидайте: названі предмети, які притягують лихо до вашої оселі