Мобільний оператор «Київстар» нещодавно надав дві нові послуги для своїх абонентів. Ці послуги спрямовані на надання додаткових інтернет-даних для тих, кому може знадобитися більше, ніж те, що включено до їхнього основного пакету послуг.

Про це пише «today»

Перша послуга називається "Додати безлім". Вона дозволяє абонентам абонементного, контрактного та "Все разом" тарифів "Київстар", а також бізнес-клієнтам підключити додатковий безлімітний інтернет без зміни поточного тарифного плану. Набравши 9391, абоненти можуть підключити послугу за щомісячну плату 150 грн. Плата за цю послугу буде списана одночасно з оплатою основного тарифу. Важливо, що послуга "Додати безлім" недоступна абонентам IoT.

Друга послуга називається "Вдвічі більше". Абоненти можуть підключити цю послугу з 18 липня по 30 вересня. При цьому вони отримають подвійну кількість даних, передбачену базовим тарифним планом. Крім того, абоненти "Київстар", які підключили цю послугу, отримають 100 хвилин для дзвінків на інші мобільні та міські номери по Україні. Додаткові дані та хвилини будуть надані автоматично після оплати тарифу, додаткова плата за участь в акції не стягується. Абоненти можуть перевірити наявність своїх гігабайт та хвилин через мобільний додаток "Мій Київстар" або набравши *222#.

Варто зазначити, що навіть абоненти з безлімітними інтернет-планами отримають бонусні хвилини, а контрактні абоненти, як і раніше, матимуть змогу користуватися послугою "Турбо" без додаткової оплати.

Читайте також:

Це справжні літні ласощі: рецепт маринованої картоплі з кабачками та болгарським перцем

Прийде заплатити 100 гривень за кожен квадратний метр: юрист розповів про податок для українців

Повністю зроблені з дерева: як виглядають 7 найнезвичайніших автомобілів