Медики визначили три небезпечні ласоща, які підривають чоловічий тестостерон – все крутиться навколо їхнього складу та негармонічного поєднання певних елементів.

Про це пише «narodna-pravda»

Ми всі знаємо, що підвищений рівень тестостерону свідчить про чоловічу силу. Чим вищий рівень, тим вигідніший він для чоловічої статі. Крім того, сучасні урологи наголошують на важливому аспекті: чим довше чоловік зберігає здатність до інтимної близькості, тим довше, як правило, тривалість його життя.

Проте в даний час у всьому світі існує безліч шкідливих факторів, що знижують рівень основного гормону статі. Отже, виникає імпотенція, безплідність, виникнення злоякісних новоутворень у сечостатевій системі. Цій ситуації сприяють численні причини, але найбільш бентежним фактором є харчування. У світлі цього лікарі виділили три найнебезпечніші ласоща, що саботують вироблення тестостерону.

Забезпечення верхньої позиції сої. Як не дивно, сучасні люди вживають її набагато частіше, ніж передбачалося. Основна причина полягає в тому, що вона стала улюбленою та недорогою добавкою для виробників напівфабрикатів, таких як пельмені, ковбаси та салямі. Екстракт, отриманий з цієї рослини, підвищує рівень жіночих гормонів і, отже, пригнічує вироблення чоловічих гормонів. Це не тільки призводить до проблем з потенцією, але і викликає збільшення ваги, при цьому жирові відкладення накопичуються в грудях, животі, стегнах і сідницях.

Друге місце займають борошняні вироби, які також негативно впливають на вироблення тестостерону. Суть справи полягає у вивільненні інсуліну при попаданні в організм дріжджів та простих вуглеводів, що перешкоджають секреції необхідного гормону на третину.

Третє місце посідає пиво. Дослідження показали, що у процесі пивоваріння вводяться різні добавки, що викликають зниження лібідо та синтезу естрогенів.

Читайте також:

Це вже пекельна аномалія: Європу накриває спека +48 градусів

Видадуть соціальну допомогу від держави: які 5 категорій українців отримають виплати

Спробуйте полити помідори за такою схемою: ви будете здивовані розмірами та солодким смаком