Ніхто не заперечуватиме, що повертаючись додому після робочого дня, кожна людина хоче відпочити, відволіктися від того, що відбувається навколо, виконати свої сили і підготуватися до приходу нового дня. Ось тільки якщо одні приміщення дають людині сили, то інші їх забирають. Стали відомі причини такого явища.

Ви напевно неодноразово помічали, що в одній квартирі дихається легко і вільно, а в іншій складається враження, що хтось чи щось тисне, не дає розслабитися… З такої квартири хочеться бігти без оглядки і більше ніколи туди не повертатися. Виявляється, що найчастіше негативну енергію випромінюють ті будинки чи приміщення, де відбуваються постійні скандали, конфлікти, або ж були раніше якісь нещасні випадки.

Щоб перевірити стан свого житла, необхідно взяти звичайну церковну свічку і пройтися зі запаленим полум'ям по всіх кутках будинку. Освячена свічка почне коптити в тих місцях, де є найбільше скупчення негативу.

Щоб такої ситуації не допустити, потрібно позбавитися деяких звичок, щоб перебувати в комфортних умовах у себе вдома.

Сваритися

Атмосфера, де всі лаються, зляться і ображають одне одного – не для дому. У такій ситуації складно побудувати довірчі, теплі відносини. Намагайтеся не доводити спірні моменти серйозного конфлікту. Вчіться вирішувати питання спокійно, не завдаючи ментальної чи фізичної шкоди ближньому.

Підтримувати безладдя

Розкидані речі, брудний посуд, предмети на своїх місцях — це все доповнює енергетику хаосу. Людина не почувається в безпеці та комфорті вдома, тому що немає порядку. Так, чим частіше і ретельніше забиратися в будинку, тим більше у людини шансів не потрапити під потік поганої енергетики, захиститися від її проникнення до будинку.

Не відчиняти вікна

Без сонячного світла та свіжого повітря людині буде складно рости та розвиватися. Відчиняйте час від часу у квартирі всі вікна, щоб впустити свіже повітря. Так негативна енергія йтиме у вікно разом із протягом і у квартирі залишиться лише добра енергетика.

«Колекціонувати» старі, поламані речі

Усі зламані чи непотрібні предмети завжди випромінюють негатив, який поступово поширюється вдома. Таким чином речей, що не піддаються ремонту, і битого посуду обов'язково слід позбавлятися. Ще б пак, саме ці речі провокують виникнення енергетичних дірок, з яких відбувається постійний викид негативу в простір будинку.

Збирати атрибутику чорної магії

Навіть якщо ви не вірите в магічні властивості певних предметів і купили їх заради естетики — будьте обережні. Деяка атрибутика може псувати енергетику вдома. Так, бездумно обраний предмет викличе часті головний біль, сварки, погане самопочуття, невдачу в коханні, безгрошів'я.

Тримати засохлі та хворі рослини

Кімнатні квіти – символ здоров'я, росту та сил. Вони повинні завжди бути в хорошому стані, з гарним листям. Перевірте, чи немає взаємозв'язку вашого поганого самопочуття та наявності квітів, що засохли? Якщо рослина вам дуже дорога, то пробуйте її вилікувати і ретельно доглядайте потім. В крайньому випадку сміливо викиньте і за потреби заведіть нове.

Зберігати подарунки від колишніх друзів

Сувеніри від людей, з якими з різних причин ви сьогодні не спілкуєтесь, відбирають енергію безпеки та підтримки. Вони можуть порушити сектор дружби, тому вам важко зараз завести нових друзів. Сміливо викидайте те, що подарували люди, з якими ви розійшлися в сварці.

Вішати фото померлих родичів на чільне місце

Портрети покійних рідних на стіні можуть наче витягувати з вас енергію. Від цього іноді відчувається слабкість, біль голови, безпричинне почуття провини. Особливо якщо фотографії знаходяться у спальні чи вітальні. Знімки бабусь і дідусів краще зберігати в окремому альбомі, без прямого контакту з їхнім поглядом

Читайте також:

Ось і почалося: на Київщині вже відкривають десятки справ щодо ухилистів від мобілізації

Повний крах Кремля та обвал рубля: росіянам заборонили вірити у те, що це вже кінець

У НАТО вже прямо відповіли Путіну: що буде, якщо окупанти підірвуть Запорізьку АЕС