Жителі РФ, які прилетіли до Ізраїлю, почали виганяти з країни нібито без причин. Росіяни, які прилетіли до Ізраїлю, зіткнулися з опором місцевих жителів. Так, люди з країни-терористки вже дві доби проводять в аеропорту Тель-Авіва та ночують просто на підлозі.

Про це пише «obozrevatel»

Важливо повідомити, що в мережі вже з'явилися кадри, на яких можна побачити скиглення росіян. Повідомляється, що у них нібито відібрали паспорти і вони навіть не можуть купити собі їжі.

Росіянка почала скаржитися на те, що її та інших співвітчизників депортували з Ізраїлю "без причини". Вона каже, що прикордонна служба Ізраїлю запідозрила їх на еміграції.

За її словами, вона та інші росіяни вже два дні сплять в аеропорту на картонках. Також вони випрошують у людей пледи.

"Нас депортували з Ізраїлю. Взагалі не пояснивши причину, сказавши, що ми емігруємо, а ми приїхали сюди у відпустку відпочивати. У результаті ми вже майже дві доби перебуваємо тут, спимо на картонках, їмо те, що купимо, бо нам не надають, бо нам не надають". ніяку їжу, жодну воду нам не надають, нічого абсолютно!Нам треба було вибивати пледи у людей, які поїхали.Ми брали пледи у них.Тут холодно неймовірно.Ми вже другу добу знаходимося просто у спортивних костюмах, у якихось толстовках, тому що холодно", – бідкається росіянка.

Однак це далеко не все, оскільки вона запевняє, що знайшлися і невдахи росіяни, у яких відібрали паспорти. Справа в тому, що в аеропорту нібито не можна купити ні їжі, ні води без цього документа. Також громадянка РФ запевняє, що їх не пускають до їхнього ж багажу.

"У нас забрали паспорти. Ми сьогодні мали полетіти до міста Сочі, але не полетіли, бо на нас не вистачило місць. І ми просиділи практично три години просто в надії, що ми повернемося додому. А нас просто не відпускали, бо немає місць... Відмовляються всі, дуже зневажливо з нами розмовляють, просто як, вибачте за вираз, з г*вном... Жодної інформації нам не дають. Ми не знаємо, що робити. Просимо допомоги у соцмереж", - продовжила росіянка.

Читайте також:

Навіть огірки, що підсохли, почнуть рости як на дріжджах: спробуйте цю спецію для поливу

Такого ніжного м'яса ви ще не куштували: кляр для відбивних, зроблений на газуванні

Україна точно переможе: маленький музикант зі Львівщини зібрав понад 2,5 мільйони для допомоги ЗСУ