Після підриву Каховської ГЕС російськими окупантами карма вже неодноразово наздоганяє міста РФ - нещодавно в Сочі потужна злива затопила будинки і знесла десятки авто, а тепер місто накрило градом розміром з куряче яйце.

Про це йдеться у місцевих Telegram-каналах.

Місцеві жителі публікують фото та відео. Так, чоловік показує, як град побив автомобілі - розбиті шибки, пошкоджені дах та покриття та купа снігограду на землі. Він розповідає, що град побив йому шифер настільки, що дах тепер протікає.

На інших кадрах картина більше нагадує зимові пейзажі, ніж літо. У деяких місяцях через сильні дощі утворилися паводки і величезні калюжі.

У мерії Сочі заявили, що через град було пошкоджено покрівлі приватних житлових будинків та автомобілі. Експерти вказали, що максимальний діаметр граду, що випав у місті, досягає 35 міліметрів, що відноситься до категорії небезпечних явищ.

Місцеві жителі зняли місто на відео, кадри опубліковані в соцмережах. За їхніми словами, крижини побили припарковані автомобілі та утруднили проїзд дорогами.

"Епіцентр припав на Аші, де було частково пошкоджено покрівлю приватних домоволодінь та автомобілі", - повідомили в прес-службі адміністрації Сочі.

Читайте також:

Путін так не наважиться: Байден показав, як засмагає на громадському пляжі у сімейних трусах

Сума вражає: як отримати тисячу доларів допомоги від американської організації