Президент США Джо Байден здивував своєю несподіваною появою на пляжі в плавках. Президент США Джо Байден був у компанії своєї дружини Джілл та їхньої онуки Фіннеган, якій 22 роки.

Докладніше про те, як президент США Джо Байден засмагає на громадському пляжі у сімейних трусах, інформує Главред.

Не дивлячись на свої 80 років президент США Джо Байден вибрав стильні темні шорти з принтом черепах, білу футболку і спортивне взуття для плавання. Президент США Джо Байден доповнив своє вбрання кепкою та чорними сонцезахисними окулярами. Дуже примітно, що на відпочинку президента США Джо Байдена супроводжував лише мінімальний склад охоронців, що дозволило йому насолодитися відпочинком у спокійній обстановці, не привертаючи увагу людей навколо.

Так важливо підкреслити, що президент США Джо Байден і його сім'я проводили час на пляжі серед натовпу. Спочатку президент США Джо Байден насолоджувався відпочинком на шезлонгу під парасолькою, читаючи книгу, а потім перемістив шезлонг на сонце, щоб позасмагати.

Відомо, що президент США Джо Байден обрав для сімейного відпочинку свій будинок у чудовому місті Рехобот-Біч, розташованому у штаті Делавер. Ця невелика відпустка дозволила йому розслабитися перед самітом НАТО, який відбудеться 11-12 липня у Вільнюсі, і насолодитися красою узбережжя, перебуваючи у зв'язку з сім'єю.

Читайте також:

Повний крах Кремля та обвал рубля: росіянам заборонили вірити у те, що це вже кінець

Дочка російського актора Машкова, який обожнює Путіна, заради України вже готова на все

Путін не зміг цього приховати: у великому російському місті доведеться оголошувати жалобу