Досвідчені дачники знають, що для того, щоб виростити багато соковитих і великих перців, потрібно виконати два простих правила.

Полив перців проводимо двічі на тиждень. Вода за температурою має бути літньою. Крижана або дуже тепла вода може загальмувати зростання плодів.

Підживлення перців можна зробити кропивою. Ще б пак, настій кропиви — ефективне добриво для городу, яке може зрівнятися з кров'яним або кістковим борошном, а азоту у свіжій кропиві більше, ніж у пташиному, свинячому чи підстилковому коров'ячому гною, скошеній траві, соломі чи торфі.

Кропиву як добриво найчастіше використовують у вигляді настою, так званого "зеленого чаю". Він - чудовий засіб, що прискорює зростання та розвиток багатьох садово-городніх та декоративних культур. Крім цього, за допомогою кропив'яного настою можна оздоровити ґрунт на ділянці.

Отже, беремо три-чотири кіло кропиви, відро гною, а також трохи деревного вугілля (близько 200 г). Все змішуємо, засипаємо в бочку і заливаємо водою під верх. За добу настій готовий.

Як поливати настоєм перці

Поливайте перці потрібно під корінь, приблизно літр під кожен кущ.

Результат буде помітний вже через тиждень: культура піде в зріст, листя стане зеленішим. А в результаті отримаєте чудовий урожай.

Читайте також:

Старовинна хитрість: розсипте цю крупу городом, щоб позбавитися шкідників

Допоможе звичайний туалетний папір: як швидко відновити "збледрений" газон

Збирати відра і пригощати сусідів: саме так доглядайте огірків. Важливий секрет