Щоб урожай баклажанів вас здивував по-справжньому, не обов'язково купувати якісь добрива. Достатньо підгодувати баклажани звичайною картопляною шкіркою і результат вас приємно здивує.

Ми розповімо вам, як правильно підгодувати баклажани за допомогою цього простого способу.

Важливим моментом є те, що для підживлення баклажанів підійде тільки та картопляна шкірка, яка не має зеленого відтінку.

Щоб приготувати розчин баклажанів, покладіть картопляну шкірку у відро або контейнер і залийте її водою. Налити потрібно стільки води, щоб картопляна шкірка повністю покрилася. Залишіть шкірку на кілька днів, щоб вона почала гнити та ферментуватися. Це допоможе витягти поживні речовини зі шкірки.

Під час ферментації час від часу перемішуйте розчин, щоб прискорити процес вилучення поживних речовин.

Після кількох днів ферментації картопляних шкірок, розведіть розчин, додавши більше води. Використовуйте співвідношення близько 1:10 де одна частина розчину шкірки змішується з 10 частинами води.

Акуратно полийте розчином баклажани навколо кореневої зони рослин. Переконайтеся, що розчин достатньо поливає землю навколо баклажанів, щоб поживні речовини могли поглинатися корінням.

Повторюйте процес у міру потреби. Ви можете повторювати цей процес раз на 2-3 тижні під час сезону зростання баклажанів.

Читайте також:

Урожай вас здивує: навіщо досвідчені дачники ставлять відро із солоною водою на грядку з огірками

Гладіолуси здивують вас пишним цвітінням: 4 простих хитрощів досвідченого дачника

Важливі зміни за кредитами: українцям уріжуть відсотки та заборонять зайві платежі