Синоптик Ігор Кібальчич заявив, що в останні дні червня, а також на початку наступного місяця в Україні очікується переважно дощова та нестійка погода. Більше того, місцями дощі супроводжуватимуться грозами, градом та шквалистим посиленням вітру. Температурний фон виявиться близьким до середніх багаторічних показників, проте в окремі дні за рахунок щільної хмарності прогрів буде мінімальним у денний час. Виняток становитиме південна половина України, де максимальні денні температури досягатимуть часом позначки +30 °С.

У вівторок, 27 червня, дощі пройдуть у північній частині України, вдень також у західних областях; місцями грози. На решті території країни переважно без опадів. Вітер північно-західний, 7−12 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься в межах +11…+16 °С, на південному сході до +18 °С; днем у південній половині +27…+32 °С, в інших регіонах +21…+26 °С.

У середу, 28 червня, вночі без істотних опадів, удень у південних, західних областях та на крайній півночі країни невеликі, подекуди помірні дощі з грозами. Вітер 5−10 м/с. Температура повітря у нічний час +12…+17 °С, на півдні до +20 °С; вдень максимальні значення виявляться в межах +18…+23°С, у південних та східних областях +25…+30°С.

У четвер, 29 червня, по всій території України очікується дощова та прохолодна погода. У південних та східних областях пройдуть сильні дощі, місцями з грозами. Вітер змінних напрямків, 5−10 м/с. Температура повітря вночі становитиме +11…+16°С, удень +18…+23°С.

У п'ятницю, 30 червня, утримається нестійка та дощова погода у більшості областей України. Вітер північно-західний, 7−12 м/с. Температура повітря вночі +10…+15 °С, вдень +19…+24 °С.

Читайте також:

Григорій Лепс, який обожнює Путіна, залишився без грошей після ганьби з танками Leopard

Її ніхто не може дізнатися: Валюха зі "Сватів" через випивку зганьбилась у громадському туалеті

Його важко дізнатися: як зараз виглядає невиліковно хворий Брюс Вілліс