Розведення помідорів – заняття, яке потребує великого терпіння та уваги. Якщо ви висадили саджанці помідорів навесні або на початку літа, знайте, що в липні помідори потребують особливого догляду. Адже саме в цей період помідори починають формувати плоди помідорів, і якщо їм не забезпечити потрібних умов, ризик втратити врожай помідорів великий.

Докладніше про те, що потрібно зробити з помідорами в липні читайте в нашому матеріалі.

Щоб помідори росли здоровими та давали максимальний урожай, необхідно провести кілька важливих заходів із помідорами. У липні потрібно пасинкувати рослини, щоб зберегти пишне цвітіння помідорів до осені. Для цього приберіть зайві відростки помідорів, залишаючи тільки невеликі пеньки й розташовані на них плоди помідорів, що дозрівають. Також не забувайте про регулярні підживлення помідорів - проведіть остаточне підживлення помідорів розчином, що складається з коров'яку, суперфосфату, сечовини, сірчистого калію, вапна та мідного купоросу.

Пам'ятайте, що помідори потребують регулярного поливу та розпушування землі, щоб забезпечити доступ кисню до коренів помідорів. Щоб не наражати на небезпеку майбутній урожай помідорів, не забувайте подолати шкідників, використавши народні засоби, наприклад, розчин із сироватки.

І не забувайте знімати майже дозрілі плоди помідорів, щоб не утримувати на них помідорів, а дати можливість решті плодів помідорів розвиватися і дозрівати на сонці. Всі ці прості заходи дозволять вам отримати рясний урожай здорових та смачних помідорів. Дотримуйтесь цих рекомендацій і подбайте про свої рослини, вони дадуть вам багатий урожай.

Читайте також:

Посадіть цю просту квітку на своїй ділянці і ви назавжди забудете, що таке попелиця та шкідники

Картопля ростиме дрібною: як звичайна сапка гробить весь ваш урожай. Усі повторюють цю помилку

Про мурахи на городі або в саду ви забудете назавжди: три способи, які використовують мудрі китайці