Мелітополь - одне з найкрасивіших та найрозвиненіших міст України. На превеликий жаль, Мелітополь був одним із перших міст, яке окупували російські війська після 24 лютого 2022 року. Після цього Мелітополь став хабом і великою базою для російських військових, які постачали з Мелітополя кілька напрямків фронту. Тому в самому Мелітополі часто відбуваються досить цікаві події, які відмінно характеризують росіян як націю.

Нещодавно у Мелітополі сталася перестрілка між п'яними російськими військовими, співробітниками ФСБ у Мелітополі та комендатури, яка керує у Мелітополі. Докладніше про те, як російські військові починають відстрілювати кремлівських ФСБшників, повідомляє Апостроф.

Повідомляється, що мешканці Мелітополя викликали поліцію, коли гулянка росіян дістала оточуючих, але звичайні сили охорони Мелітополя не змогли впоратися з п'яною компанією. На допомогу їм настала військова поліція Мелітополя, ФСБшники та інші силові відомства окупантів, які розміщені в Мелітополі.

Як повідомляється, все почалося зі слів п'яних солдатів, які почали ображати перехожих з балкона, стверджуючи, що "вони воювали", а ті - "тилові щури". Пізніше вони відкрили вогонь по тих, хто приїхав їх утихомирювати.

Зрештою, все закінчилося тим, що співробітники поліції Мелітополя та охорони увірвалися до квартири, де знаходилася п'яна компанія росіян, вибили двері та побили всіх учасників перестрілки. За невідомим напрямом, їх відвезли з міста.

Цей інцидент показує, що на окупованих територіях, зокрема у Мелітополі, порушення порядку та законності відбуваються регулярно.

Читайте також:

У Росії спалахнула потужна ГРЕС, спалахнув цілий енергоблок. Що відомо

Це відплата: ЗСУ завдали потужних ударів по окупантам. Відразу мінус чотири роти та кілька складів

Кадиров не знаходить собі місця: поранено його найближчого друга і помічника. Все сталося в Україні