Є у Росії народна забава, яка називається "алкоголізм". П'ють у Росії усі – і дорослі, і, як виявилося, діти. І це є велика катастрофа для всієї Росії, але їм важливіше не розбиратися з внутрішніми проблемами, а йти війною в чужу країну, щоб встановити свої порядки.

Нещодавно в мережі з'явилася інформація про те, що росіяни масово труяться сурогатним алкогольним напоєм - сидром під назвою "Містер Сідр". Кількість постраждалих від отруєння сурогатним алкогольним напоєм "Містер Сідр" у Росії продовжує зростати, і вже досягла цифри у 106 осіб, серед яких 5 дітей. За останніми даними, 36 людей загинули від отруєння сурогатним алкогольним напоєм сидром "Містер Сідр". Один із загиблих від сурогатного алкогольного напою сидру "Містер Сідр" – це дитина, що є особливо гнітючою новиною. Детальніше про історію у масовому отруєнні сурогатним алкогольним напоєм "Містер Сідр" інформує УНІАН.

За інформацією російських ЗМІ з посиланням на міністра охорони здоров'я РФ Михайла Мурашка, масове отруєння сурогатним алкогольним напоєм "Містер Сідр" сталося через те, що сурогатний сідр "Містер Сідр" був виготовлений з використанням спиртовмісної рідини, яку вкрали зі складу МВС у Самарській області. .

Ситуація з масовим отруєнням сурогатним алкогольним напоєм "Містер Сідр" наголошує на серйозності проблеми контрабанди та нелегального продажу алкоголю в Росії, які можуть призвести до таких трагічних наслідків.

Через масове отруєння сурогатним алкогольним напоєм "Містер Сідр" у мешканців Оренбурзької області виявлено в крові чистий етанол, через що в деяких випадках його концентрація в організмі була в три-п'ять разів вищою за смертельну дозу. Це говорить про те, що сурогатний алкоголь, хоч і дешевше, ніж справжній, може становити серйозну загрозу здоров'ю та життю людей у ​​разі неправильного використання.

Важливо сказати, що масово труяться сурогатним алкогольним напоєм сидром "Містер Сідр" діти, які тільки починають куштувати алкоголь, і починають, зазвичай, саме зі слабоалкогольних напоїв, у тому числі, з сидрів. У Росії офіційно заборонено продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв, у тому числі сидрів, дітям до 18 років. Якщо міцність алкогольного напою становить понад 16,5 градуса, його продавати можна лише тим, кому вже є 21 рік. Однак у Росії продовжаться зростання алкоголізу серед дітей та підлітків.

Читайте також:

Небо над Україною буде закрите ще краще: що отримає Україна від Німеччини

Це карма: розвідка підтвердила, що ЗСУ "прибрали" генерала, який віддавав дикі накази у Бучі

Путіна вже кидає найближче оточення: погрожують, що він програє в Україні