Війна в Україні запустила дуже цікаві процеси щодо переділу впливу у самій Росії. Так Путін стає перед вибором, і кожен із варіантів – це шлях до провалу – повільного, систематичного та планомірного провалу його, путінського, режиму.

Telegram-канал "Генерал СЗР" інформує, що у Володимира Путіна виникли серйозні розбіжності із секретарем Ради безпеки Росії Миколою Патрушевим. Каменем спотикання стали кадировці та їхня участь у захисті Білгородської області від російських добровольчих підрозділів, які виступають на боці України у війні з Росією.

"Патрушев вважає, що "кадировці" не обмежаться "захистом кордону" і значно вплинуть на криміногенну ситуацію в області, на що президент заявив, що він не тільки не боїться такого повороту подій, але й сам запропонує Кадирову взяти під контроль "ласі шматки", і якщо його бійці стабілізують ситуацію на кордоні у Білгородській області, то згодом отримає контроль над регіоном та у мирний час, а взагалі у нього (Путіна) у планах віддати і прикордонні Курську та Брянську області під контроль бійців Кадирова”, - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що Путін не радився, а просто поставив перед фактом Патрушева, що спровокувало низку гучних слів. По суті, Патрушев поставив Путіна перед фактом швидкого програшу у війні з Україною, оскільки ситуацію в Білгородській області Путін не просто пустив на самоплив, а віддав на розірвання найманцям Кадирова. Очевидно, що росіян із прикордонних з Україною територій свавілля кадировців не влаштує.

Telegram-канал "Генерал СВР" вказав, що ця суперечка запустить низку цікавих процесів. Можливо, Патрушев почне сам зливати Путіна і брати контроль у свої руки.

Також джерело поінформувало, що лікарі оголосили Путіна про прогресування онкології. Зокрема, у Путіна у мозку прогресують метастази.

Читайте також:

У Росії спалахнула потужна ГРЕС, спалахнув цілий енергоблок. Що відомо

Це відплата: ЗСУ завдали потужних ударів по окупантам. Відразу мінус чотири роти та кілька складів

Кадиров не знаходить собі місця: поранено його найближчого друга і помічника. Все сталося в Україні