Останніми днями українці в усіх куточках України відчули на собі похолодання. І багато хто відверто хоче тепла, адже на вулиці літо, і хочеться тепла і світла.

Синоптик Укргідрометцентру Наталія Птуха розповіла в інтерв'ю ТСН.

Синоптик зазначила, що атмосферний фронт, який у північному напрямку досяг України у вихідні, привніс похолодання, суттєву зміну температури повітря по всій країні. Але вже в середині тижня синоптики обіцяють помітне потепління.

Наталя Птуха також розповіла, що говорити про справжню літню спеку ще зарано, але до кінця тижня ми можемо розраховувати на температуру повітря 22-27 градусів. Майже у всіх регіонах опадів не очікується, за винятком західних регіонів, де можуть бути дощі, які можуть спричинити паводок, особливо в гористих районах.

"По всій території понеділок-вівторок ще буде прохолодно. Середа – як перехідний етап. Четвер-п'ятниця – підвищення температури – очі +22-27 градусів. На заході країни можна буде спостерігати повені за рахунок злив, але вони короткочасні й в межах русла. Гідрологи стежитимуть за ситуацією", - наголосила синоптик.

Читайте також:

Це знамення, яке увійде до історії: такого в Києво-Печерській лаврі ще не було

АТБ порадував знижками: за новими картками збираються черги

Масове блокування банківських карток: що потрібно зробити, щоб швидко розблокували