АТБ-Маркет продовжує радувати своїх покупцем знижками на товари та продукти, паралельно створюючи всі умови для того, щоб покупці продовжували отоварюватись у мережі АТБ-Маркету.

Спеціально для своїх клієнтів, АТБ-Маркет спільно з банками-партнерами організував акцію, яка діє з 26.05.23 до 31.12.23 року у мережі АТБ-Маркета. В рамках акції власники спеціальної картки АТБ-Маркету від банків-партнерів можуть придбати товари в АТБ-Маркеті за акційною ціною лише протягом трьох днів на тиждень: п'ятницю, суботу та неділю.

Для отримання переваги акції покупці АТБ-Маркету мають здійснити оплату банківською картою АТБ від банків-партнерів: Райффайзен, Укргазбанк, Ощадбанк, А-банк. Більше того, при пошуку товарів у магазинах АТБ-маркету не забудьте звертати увагу на спеціальні цінники, які містять додаткову знижку у розмірі 5% на більш ніж 500 акційних товарів при оплаті карткою АТБ-маркету.

Ця акція – чудова можливість придбати якісні товари зі значними знижками. Не пропустіть свій шанс і оформіть картку АТБ від банків-партнерів, перш ніж розпочнеться акція. Карта АТБ-маркету допомагає значно заощадити кошти українцям, і водночас не відмовлятися від улюблених продуктів харчування та інших товарів, що реалізуються в мережі АТБ-маркету.

Оформити карту АТБ-маркету можна за посиланням.

Читайте також:

АТБ порадував українців: можна отримати нову картку знижок. Ціни на продукти вас здивують

Що буде з курсом долара цього літа і до чого готуватись: прогноз

Буде один конверт: як вам тепер доведеться платити за газ за новими правилами? Збережіть інструкцію