Пропагандистка Ольга Скабеєва вкотре виявила свою розбещену військову уяву і висловила ідею про введення китайських солдатів на Білгородську область РФ.

Відео про те, як Скабеєва практично "просить" Сі Цзіньпіна "ввести війська" завірусилося в мережі. У ньому Скабеєва постала справжньою переляканою "російською бабою", яка просто не стежить за мовою. Очевидно, що Путін не оцінить надмірну самостійність мовного потоку у Скабеєвої.

Скабєєва не надала жодного логічного пояснення тому, чому Росії необхідно ще більше живої сили, адже у Путіна "все йде за планом", судячи із затвердження тієї ж Скабєєвої.

Але ця "геніальна" ідея викликала навіть подив експерта, запрошеного на програму, який поставив скептичне запитання Скабеєвої. Однак у відповідь на це Скабєєва єхидно заявила: "А чому ні?"

У своїх заявах пропагандистка Скабеєва проігнорувала прості факти та реальність. Насамперед Скабеєва не дала жодних аргументів, чому Росії потрібно залучати ще більше людей під свої військові сорочки. І в той же час Скабеєва порушила основний наратив російської пропаганди про "непереможність Росії". Скабеєва намагалася залякати й Україну, і Захід, і Америку, але у результаті Скабеєва вийшла за межі методички.

Таким чином, висловлювання Скабеєвої стали знову одним із прикладів безпідставної та деструктивної російської пропаганди, яка несе в собі лише негативні наслідки та суперечить сучасним реаліям.

Читайте також:

Путіна перекрутить: Україні віддадуть конфіскований у Росії літак-гігант Ан-124 "Руслан"

У Путіна вже не залишилося шансів: крах у Росії вже почався, Кремль в агонії

Буде справжнє пекло: Крим залишиться без води через Путіна, людей уже попередили