Зустрічі двох диктаторів – Путіна та Лукашенка – це завжди привід для розмов як усередині Білорусі та Росії, так і у світовій спільноті. І мова зовсім не про аналіз їхніх розмов чи прийнятих Лукашенком і Путіним рішень, скільки про саму зустріч як явище, і про зовнішні види Лукашенка і Путіна.

Зокрема, завжди стає помітним погіршення здоров'я Путіна чи Лукашенка. Але якщо замість Путіна найчастіше виступають двійники, то у Лукашенка таких осіб у підпорядкуванні не помічено. І тому про погіршення стану здоров'я Лукашенка говорять найчастіше. Наприклад, після параду Перемоги у Москві 9 травня весь світ цілий місяць говорив про те, що Лукашенку все погано зі здоров'ям. Саме тому Лукашенко випав із поля зору громадськості на довгі три тижні, після чого знову з'явився перед екранними експертами - і цього разу є також кілька приводів "переживати" про стан Лукашенка.

На останній зустрічі Путіна та Лукашенка, яка була присвячена обговоренню розміщення на території Білорусі ядерної зброї Росії, стало очевидним, що Лукашенко все ще хворіє або проходить реабілітацію. Насамперед, Лукашенко розпух, мов повітряна куля, і ледве вліз у крісло. Порівняно з ним, Путін здавався маленьким сивим хлопчиком, хоча Путін на два роки старший за Лукашенка.

Якщо зважати на огрядність Лукашенка, то можна говорити про те, що у Лукашенка проблеми або із серцево-судинною системою, або з ендокринологією. Зрозуміло, офіційних даних про стан здоров'я Лукашенка немає, але піарники не стежать за тим, як Лукашенко виглядає в кадрі, а значить тільки сприяють тому, що різні відео з Лукашенком провокують чутки.

Читайте також:

Путін кинув усю свою армію: російські солдати біжать разом із офіцерами

Путін повністю ослаб: він почав ховатися від росіян і другий рік поспіль скасовує "пряму лінію"

Аж піджак ззаду задерся: Лукашенко спробував захистити Путіна, розсмішивши весь світ