Мобільний оператор Vodafone вже давно зайнятий розробкою нової послуги, на яку жителі України з нетерпінням чекали - фіксований домашній інтернет Vodafone GigabitNet.

Тепер компанія Vodafone запустила нову послугу на українському ринку, і вона стає доступною для мешканців Києва, Одеси, Львова та Дніпра. Докладніше про нову послугу від Vodafone інформує today.ua.

До нової мережі Vodafone підключають абонентів Vodafone за технологією гігабітної оптичної мережі GPON, яка гарантує швидкість від Vodafone до 1 Гбіт/с, що вдесятеро потужніше за звичайний інтернет Vodafone в 100 Мбіт/с. Однак це не єдина перевага, яку приносить нова послуга Vodafone.

Нове обладнання, яке надає Vodafone в оренду абонентам Vodafone, здатне забезпечити гігабітну швидкість, а також домашній Інтернет від Vodafone, навіть за відсутності електроенергії. У цьому випадку потрібно просто підключити до модему Vodafone звичайний пристрій безперебійного живлення та користуватися мережею Vodafone.

Технологія GPON також забезпечує бездоганність та надійність потокового відео, ігрового контенту, живих трансляцій та мультисервісного доступу. Тепер, підключившись до роутера Vodafone, користувачі Vodafone зможуть отримати і нормальний мобільний зв'язок та інтернет від Vodafone, і телебачення від Vodafone, і управління "Розумним будинком" від Vodafone, і відеоспостереження від Vodafone.

Планується розширення географії послуги від Vodafone у майбутньому, і всі бажаючі зможуть приєднатися до нової мережі від Vodafone лише за 120 гривень на перші шість місяців використання. Далі клієнтам Vodafone потрібно платити за послугу по 250 гривень на місяць.

Технологія Vodafone GigabitNet ґрунтується на використанні потужного обладнання та розробці інноваційних рішень Vodafone. Новий сервіс від Vodafone забезпечує високу швидкість передачі даних, що робить його одним із найкращих на ринку України.

Читайте також:

Vodafone і великий збій: що потрібно робити, щоб бути зі зв'язком

Київстар, lifecell та Vodafone порадували українців низькими тарифами

Підійде для пенсіонерів: Київстар Vodafone та lifecell показали дешеві тарифи