Як правильно підгодовувати гладіолуси? Як зробити так, щоб гладіолуси пишно цвіли? Погодьтеся, кожен із вас намагався знайти відповідь на таке запитання.

Є багато секретів та нюансів щодо правильного догляду за гладіолусами. Сьогодні ми розповімо про незвичайний, старовинний лайфхак, який допоможе виростити красиві і високі гладіолуси.

Отже, що нам знадобиться для того, щоб гладіолуси пишно цвіли і були високими? Відповідь проста: гладіолуси люблять манну кашу!

Манна каша може використовуватися для підживлення гладіолусів як додаткове джерело поживних речовин. Ось як можна застосувати манку для підживлення гладіолусів:

Розбавте манну кашу водою у співвідношенні 1:5. Наприклад, на одну частину манної каші для підживлення гладіолусів візьміть п'ять частин води. Перемішайте, щоб вийшла густа суміш. Гладіолуси люблять густе підживлення з манної каші.

Залишіть суміш на кілька годин, щоб манна каша набрякла і ввібрала воду.

Перед використанням розведіть манну кашу з водою ще раз, щоб отримати рідкішу консистенцію. Розведіть суміш водою у співвідношенні 1:10.

Полийте гладіолуси отриманим манним підживленням навколо кореневої зони рослин, уникаючи попадання на листя.

Повторюйте підживлення гдадіолусів раз на 2-3 тижні протягом вегетаційного періоду гладіолусів.

Добриво манкою може допомогти забезпечити гладіолуси додатковими поживними речовинами та сприяти їхньому здоровому зростанню та цвітінню. Однак пам'ятайте, що манка не є єдиним джерелом живлення для гладіолусів, тому регулярне застосування інших добрив також є важливим.

Читайте також:

Просте аптечне засіб: як підвищити врожай огірків і позбутися гіркого смаку

Ось так ви загробите свої троянди: ніколи так не поливайте. Це велика помилка

Можна отримати 2 тисячі гривень: названо 9 областей, для мешканців діє виплата