Не всі дачники знають, що для підтримки здоров'я та стійкості вишень віком від чотирьох років необхідно регулярно підгодовувати дерева вишні різними корисними речовинами.

Є особливий секрет, який допоможе наситити вашу вишню корисними речовинами та допоможе виростити гарний урожай вишні. Докладніше про унікальне підживлення для вишні читайте в нашому матеріалі.

Варто зазначити, що просочування добрив у ґрунт біля вишні має здійснюватися кілька разів за сезон, що допомагає покращити якість плодів вишні та підвищити врожайність вишні.

Найкращим часом для додавання добрив біля вишні є період цвітіння вишні, коли вишня потребує поживних речовин. Рекомендується використовувати спеціальний розчин для вишні, який складається з п'ятдесяти літрів води, п'яти літрів коров'ячого гною та десяти склянок золи. Цей склад необхідно добре перемішати і залити під корінь вишні.

Потрібно знати, що при застосуванні добрив для вишень та черешень чотирьох-семи років достатньо одного відра на одну вишню. Якщо дерево вишні старіше, рекомендується додати два-три відра, щоб дерево вишні отримало всі необхідні поживні речовини.

Не забувайте, що своєчасні підживлення вишні не лише сприяють одержанню гарного врожаю вишні, але й зберігають сад здоровим та міцним. Міцна вишня рідше піддається хворобам та нападам комах-шкідників, що є важливим фактором для будь-якого захопленого дачника. Будьте уважні та дбайте про свої рослини в саду, зокрема про вишню.

Читайте також:

Перші відра врожаю будуть вже у червні: спробуйте цей простий розчин для підживлення огірків

Помідори будуть цукровими та соковитими: використовуйте цей копійчаний засіб для підживлення томатів.

Пригощатимете сусідів: секрет великого врожаю огірків. Виростають солодкими. А в банку для консервації лягають один до одного