У світлі громадських чуток про хворобу білоруського диктатора Олександра Лукашенка з'явилося ще одне підтвердження того, що Лукашенку хворий – Олександр Лукашенко він пропустив офіційні заходи, пов'язані з державними святами.

Докладніше про хворобу Олександра Лукашенка інформує Апостроф, посилаючись на білоруські пабліки та групи.

Місцеві джерела повідомляють, що Олександр Лукашенко не з'являється на публіці вже п'ять днів після параду Перемоги, зокрема Олександр Лукашенко пропустив урочисті заходи, пов'язані з "днем прапора та гімну", який святкується у Білорусі 14 травня.

Деякі джерела підтверджують, що через погіршення стану здоров'я Олександра Лукашенка до Мінська вилетіли спеціалісти із московського центру імені Бакульова. Більше того, проєкт "Мотолько" стверджує, що Олександр Лукашенко відвідав "Республіканський клінічний медичний центр" у Білорусі, який перебував під посиленою охороною. Олександр Лукашенко пробув у клініці кілька годин.

На офіційному заході за Олександра Лукашенка зачитував промову прем’єр-міністр Роман Головченко. Представники прес-служби Олександра Лукашенка пояснюють його відсутність "дуже щільним графіком та роботою з документами", проте громадськість підозрює, що у Олександра Лукашенка серйозні проблеми зі здоров'ям і, можливо, Олександру Лукашенку навіть провели операцію. Судячи з профілю московських лікарів, які прилітали до резиденції Олександра Лукашенка, Олександр Лукашенко має проблеми з неврологією та серцем.

Читайте також:

Вперше за 29 років: Лукашенко зник одразу після поїздки до Путіна. Ніхто не знає, куди його вивезли

Зі здоров'ям Лукашенка все дуже погано, Путін уже всерйоз боїться його втратити. Що пишуть ЗМІ

"Він був разом із нами": у Путіна пояснили, чому Лукашенко раптово зник після параду