На платформі Discord користувач під ніком Camper звернувся до когось Jared from Subway з проханням повернути йому $1,5 мільйона в біткоінах, які він випадково відправив не тій людині. Camper звернувся до Jared з надією повернути свої гроші та уникнути проблем з інвесторами, які, за його словами, можуть піти на крайні заходи.

Детальніше про безглузду ситуацію з біткоінами інформує finance.ua.

Проте, ситуація з криптовалютою опинилася в центрі уваги спільноти Twitter, коли користувач 0xCuteSocks розібрав подробиці помилкового пересилання криптовалюти та звернув на неї увагу на своїй сторінці. Це викликало хвилю обговорень та різних коментарів з боку користувачів, які спантеличені тим, як така помилка могла статися в ситуації з переведенням таких великих сум у криптовалюті.

Один із користувачів Twitter зауважив, що було б правильно провести тестову транзакцію в криптовалюті, перед тим як надсилати такі значні суми. І хоча це тільки одна з багатьох пропозицій про те, як уникнути помилок при перекладі криптовалют, більшість користувачів згодні, що помилка Camper була серйозною і дорогою.

Однак наприкінці історія отримала щасливе закінчення, коли Jared from Subway повернув значну частину загублених грошей, залишивши лише $50 000.

Цей випадок є ще одним прикладом того, як власники криптовалют можуть втратити великі суми грошей буквально одночасно через свою помилку або неуважність. Однак у цій історії також відбивається і те, наскільки важливо мати довірених партнерів, які готові допомогти у складних ситуаціях.

Читайте також:

Як сліди інопланетян: українські полярники показали рідкісне явище в Антарктиці

Серйозна небезпека до 14 травня: будьте обережні. Людей попередили

Трійця-2023: коли відзначатимемо і що заборонено цього дня