Частині клієнтів "Нафтогазу" платіжки надійдуть після 20 травня.

Газопостачальна компанія "Нафтогаз України", яка обслуговує майже все населення України, сформувала та розіслала нові платіжки за спожите блакитне паливо у квітні.

Про це повідомили у пресслужбі "Нафтогаз України".

Наразі побачити рахунки за спожитий газ у квітні можуть лише ті клієнти, які відмовились від паперових платіжок. Якщо ж ви обрали друкований рахунок за газ, то він надійде "Укрпоштою" після 20 травня.

У "Нафтогазі" нагадали, що отримати рахунок за газ можна:

  • в особистому кабінеті на my.gas.ua,
  • у чатботі GASUA у Viber, Telegram або NaftogazGasSupply, Facebook Messenger,
  • на електронну пошту (e-mail),
  • у терміналах самообслуговування.

В "Нафтогазі" також нагадали, що сплатити за газ можна через вище згадані електронні сервіси за допомогою усіх популярних платіжних систем, у банківських чи поштових відділеннях, або у платіжних терміналах.

До слова, компанія "Нафтогаз України" нещодавно порадувала всіх своїх клієнтів щодо тарифу на газ. Стало відомо, що протягом року, починаючи з 1 травня 2023-го, українці платитимуть за тарифом, який був, а саме 7,96 грн за куб. м.

"Ціна на газ для побутових клієнтів залишається незмінною. Це рішення було прийнято з урахуванням воєнного стану та економічної ситуації в Україні. Попри всю складність ситуації ми продовжимо тримати ціну палива для наших громадян на довоєнному рівні", – зауважив очільник Нафтогазу Олексій Чернишов.

Читайте також:

Опитування: лише 36% українців вважають, що їхні родичі можуть повернутися в Україну

Видадуть ваучер на 25 тисяч гривень: безробітні отримають серйозну допомогу від держави