Багато хто погодиться, що якщо з людиною несподівано трапилася хвороба, та ще якщо їй супроводжує ланцюжок особистих неприємностей, то відразу виникає думка, що на нього навели псування чи вроки. Не дивно, що навіть зараз, у 21 столітті, багато хто носить при собі оберег або талісман, який допомагатиме в житті. Одним із найпоширеніших є шпилька.

І справді, споконвіку найпотужнішим оберегом від усіх негативних впливів, чи то псування, вроки чи прокляття, є шпилька. Однак, кажуть, діє вона так лише у тому випадку, якщо її попередньо заговорити та правильно носити.

Для захисту людини від врок підійде будь-яка англійська шпилька. Ось як правильно вибрати шпильку від врок:

Матеріал. Багато хто вважає, що чим цінніший матеріал, з якого зроблена шпилька від врок, тим сильніші її магічні властивості, але це не так. Єдине, чим більше вона блищить, тим сильніше відволікає увагу людини, яка мимоволі чи мимоволі намагається вас наврочити.

Як амулет від врок і прокляття найкраще підійде шпилька з міцного металу сріблястого кольору, але можуть бути й інші варіанти. Добре проводить магічну енергію нержавіюча сталь, проте в ідеалі шпилька від врок повинна бути срібною.

Розміри . Шпилька від врок повинна бути достатньо компактною, щоб не привертати уваги, але й настільки великою, щоб не загубитися. Таким чином, для амулету підійде шпилька середніх розмірів.

Замок головки. Булавка з неміцним замком як оберег непридатна, тому що її легко втратити.

Багатьох людей цікавить питання про правильне носіння шпильки від пристріту: головкою вниз чи вгору?

Як говорили наші предки, шпильку від врок краще приколоти головкою вниз на внутрішній бік одягу. Тоді вважалося, що житло всього злобного і темного - це низи нашого світу. Тому вся негативна енергія надходить у енергополі людини саме через нижні чакри. Таким чином шпильку від врок було прийнято кріпити ближче до подолу і обов'язково періодично дивитися, чи не потемнів кінчик голки - якщо потемнів, то шпильку від врок терміново змінювали.

Але час змінює все, і тепер варто звернути увагу на рекомендації, що стали популярними останнім часом. Відповідно до них шпильку від врок краще кріпити на зовнішній бік одягу і ближче до серця, так, щоб її було добре видно. Негативний посил у цій ситуації припадає на неї, а заговорена шпилька може відмінно його відобразити або відволікти своїм блиском і значно послабити енергетичну атаку.

важливо!

  • Якщо шпилька, що захищає людину від врок, впала або просто довільно розкрилася, то її слід позбутися якнайшвидше. Цей оберіг виконав свою функцію і захистив людину, що носила її від врок, прийнявши весь негатив на себе.

Читайте також:

ПриватБанк виплачуватиме компенсацію на оплату комуналки: як отримати

Мало не здасться: експерт розповів, що українські безпілотники можуть проникати вглиб Росії.

"Молимося, щоб трапилося диво": що відомо про бій, у якому пропав відомий український екс-нардеп