З наближенням літніх місяців багато хто з нас уже починає думати про дику спеку, до якої ми так звикли за останні кілька років.

Однак, згідно з прогнозами синоптиків, шаленої спеки під 32-33 градуси цього року не очікується. Літо буде м'яким, комфортним та теплим.

Погода в червні

У червні синоптики обіцяють середню температуру близько 20 градусів, що нижче за історичну позначку за останні 10 років на один градус. До 1 червня температура буде коливатися від 12 до 14 градусів, поступово досягаючи позначки +21. Великої кількості опадів не передбачається. Максимальна позначка, до якої повітря може прогрітись у червні – це +31 градус.

Погода в липні

У липні повітря почне прогріватися, але не до диких показників. Середня температура липня 2023 року очікується в районі 21-го градуса. До кінця місяця можливе підвищення температури повітря до +22. У середньому цього місяця очікується незначна кількість днів з опадами. Максимальна температура повітря у липні – це +30.

Погода в серпні

Останній місяць літа очікується прохолодним. З 1го по 10 серпня 2023 очікуються температурні показники в середньому близько 20°C. Однак до кінця місяця відбудеться зниження температури і стовпчики покажуть позначку 19°C. У серпні опадів випаде менше, ніж у липні. Загальна кількість днів з опадами коливатиметься близько 1 днів. При цьому відносна вологість буде високою – понад 55%. Максимальна температура у серпні становитиме +28 градусів.

Читайте також:

Хитрість наших бабусь: для чого раз на тиждень потрібно ставити склянку із содою в холодильник

Медики намагаються врятувати Петросяна: у нього не витримало серця. Що відомо

Перевіряйте платіжки: яким має бути тариф на газ у травні