Одна з областей України стала свідком реалізації гуманітарної програми благодійного фонду «Світлі справи». Ця допомога надається жебракам у вигляді безплатних продуктових наборів. Програма охоплює пенсіонерів, осіб з інвалідністю, безробітних та сім'ї з дітьми. І в цьому випадку йдеться про Миколаївську область.

Докладніше про це інформує сайт "На Пенсії".

Фонд «Світлі справи» є одним із найбільших благодійних фондів в Україні. Місія організації полягає в тому, щоб допомагати нашій країні наблизитися до перемоги та надавати підтримку кожному українцю, який потребує допомоги. Основним видом допомоги є продуктові набори, які розподіляються серед нужденних громадян.

Отримати продуктові набори можуть пенсіонери, сім'ї з дітьми віком до 5 років, люди з інвалідністю та безробітні громадяни, які втратили роботу після 1 січня 2022 року. Подати заявку на отримання допомоги можна онлайн шляхом заповнення анкети на сайті фонду, вказавши свої особисті дані, адресу проживання, контактний номер телефону, паспорт або ID картки. Також слід зазначити, до якої категорії належить заявник.

Після надсилання анкети волонтер зв'язується із заявником через 20 днів, щоб повідомити час та місце отримання продуктового набору.

Необхідно зазначити, що допомога, яку надає благодійний фонд «Світлі справи», є важливим соціальним фактором, який допомагає на рівні регіону пом'якшити соціально-економічний наслідок війни та подолати труднощі, пов'язані з безробіттям, інвалідністю та іншими труднощами в житті.

Читайте також:

Хороша допомога: українські сім'ї можуть отримати по 2 тисячі гривень на кожного

Від 200 тисяч гривень та вище: кому з українських сімей виплатять підвищену допомогу

Що робити, якщо ВПО не отримав допомоги у розмірі 2 тисячі гривень. Інструкція