Секонд-хенди пропонують широкий вибір одягу та взуття із попередньою дезінфекцією. Такі речі можна купити недорого, але перед покупкою варто переглянути список категорично заборонених предметів.

Докладніше про це інформує сайт Факти та коментарі.

До речей, які краще не купувати в секонд-хенді та навіть з рук, належать такі категорії:

1. Спідня білизна, така як труси, бюстгальтери, купальники, панчохи та колготки – вкрай неприємно та негігієнічно купити з-під чужого використання.

2. Головні убори - такі як капелюшки та в'язані шапки - можуть зберігати в собі лупу і комах, що викликають свербіж і вошей.

3. Спортивний одяг, включаючи олімпійки та штани, швидко зношується та вбирає запах і піт. Якщо якість обробки була низькою, такий одяг не варто купити.

4. Речі з вовни теж погано приймаються іншими людьми, оскільки вони вимагають правильного догляду та зберігання та можуть втратити свою привабливість після недостатньої обробки.

5. Верхній одяг, як пуховики, швидко втрачає свої властивості після дезінфекції та може зберігати запах секонд-хенду досить довго.

Перш ніж купити щось у магазині секонд-хенд, важливо пам'ятати, що одяг має бути якісно обробленим та відповідати певним стандартам гігієни. І якщо ви сумніваєтеся, краще утриматися від покупки.

Читайте також:

У Києві почали продавати найдешевші квартири по 20 тисяч. Що потрібно знати і в чому підступ

Від 200 тисяч гривень та вище: кому з українських сімей виплатять підвищену допомогу

Будьте готові: українців попередили про те, що влітку можуть бути проблеми зі світлом