Євген Пригожин, ватажок терористичної організації ПВК "Вагнер", висловив своє занепокоєння з приводу числа "вагнерівців", що пішло на спад, говорячи про те, що "Вагнер" скоро зникне.

Про це він заявив в інтерв'ю російському пропагандисту Семену Пегову, повідомляє ТСН.

"На сьогоднішній день ми приходимо до того, що ПВК "Вагнер" закінчується, і через якийсь короткий час перестане існувати. Ми підемо в історію, нічого страшного, так буває", - сказав Пригожин.

Він сказав, що це відбувається з тієї причини, що ПВК "Вагнер" обмежена чисельністю "вагнерівців", яких на даний момент стає дедалі менше. Він визнав, що організація була ефективна свого часу, але тепер дедалі більше стикається з проблемами.

Також Пригожин зазначив, що однією з головних проблем є нестача боєприпасів у його бойовиків. Він скаржився на те, що вони не мають потужних кулеметів, гранатометів та іншої важкої зброї, що робить їх менш ефективними на полі бою.

Загалом висловлювання Пригожина наголошує, що ПВК "Вагнер" зазнає труднощів і може перестати існувати в найближчому майбутньому. У своїй промові він не згадував про причини скорочення чисельності "вагнерівців", але можна припустити, що це пов'язано як з масовою загибеллю бійців на полі більше, так і з тим, що Міноборони РФ не дозволяє мобілізувати російських в'язнів.

Читайте також:

Просто до сліз: пес-рятувальник, який шукав людей під завалами в Умані, заснув просто на руїнах. Фото

Путіна вже трясе: у Росії почалася масштабна зачистка генералів

Ось це поворот: тилових військкомів відправлять на фронт. Доручення Зеленського