Незважаючи на заплановані підвищення тарифів, компанії Київстар, lifecell та Vodafone не забувають про цінність своїх клієнтів та пропонують доступні та вигідні тарифні пакети.

Докладніше про це інформує сайт today.ua.

Тариф "Кохання до батьків" від Київстар надає безлімітні дзвінки у Мережі, хвилини на дзвінки іншим операторам, SMS та мобільний інтернет. Абонентам не доведеться платити за використання месенджерів та соцмереж, навчальних програм та державних сайтів. Пакет доступний для вразливої ​​категорії громадян.

Vodafone пропонує тариф "Red Turbo" з 1000 хвилин на всі мережі, безмежним мобільним інтернетом 4G та SMS по 50 копійок. Для нових абонентів діють особливі умови. Варіантом на будь-який смак стане бюджетний пакет "Device 4G" із вартістю 130 грн на місяць та платним мобільним зв'язком у Мережі та на інші оператори.

Lifecell пропонує найвигідніший тариф "Просто Лайф" за 90 грн на місяць для перенесення номера та персоніфікованих абонентів. Різноманітний пакет включає 300 хвилин на дзвінки, безліміт у Мережі lifecell, 8 Гб інтернету та знижки для студентів.

За рахунок надання цих найкращих тарифних пакетів, оператори роблять мобільний зв'язок більш доступним для всіх категорій населення.

Читайте також:

Підскочать на 10 гривень за літр: водіїв попередили про подорожчання палива

У Києві почали продавати найдешевші квартири по 20 тисяч. Що потрібно знати і в чому підступ

Перевірки та штрафи: українців попередили про податки за новою схемою. Готуємось до літа